Toonaangevende makelaars noemen 3 ASX-aandelen om vandaag te kopen

Toonaangevende makelaars noemen 3 ASX-aandelen om vandaag te kopen

Toonaangevende makelaars hebben Afterpay Ltd (ASX: APT) genoemd en deze ASX-aandelen worden deze week gekocht. Dit is waarom ze optimistisch zijn over hen …

 

ASX-aandelen Zakenman markeren kopen aan boord en onderstrepen

 

Met zoveel aandelen om uit te kiezen op de ASX, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke u wilt kopen. Het goede nieuws is dat makelaars in het hele land veel van het harde werk voor je doen.

 

 

Drie van de belangrijkste ASX-aandelen die toonaangevende makelaars deze week als aankopen hebben genoemd, worden hieronder vermeld. Dit is waarom ze optimistisch zijn:

 

Afterpay Ltd (ASX: APT)

Volgens een notitie van Morgan Stanley hebben de analisten hun overwogen rating en het koersdoel van $ 149,00 behouden op de aandelen van dit betalingsbedrijf. Dit volgt op de conclusie van de beoordeling van retailbetalingen door de Reserve Bank of Australia. De makelaar is van mening dat de voorlopige conclusies positief zijn voor Afterpay en collega-buy now pay later aanbieders. Zeker gezien het feit dat de centrale bank geen reden ziet om bedrijven op dit moment te dwingen de no-opslagregel af te schaffen. De prijs van het aandeel Afterpay haalt vandaag $ 95,12 op.

 

Corporate Travel Management Ltd (ASX: CTD)

Een bericht van Citi onthult dat zijn analisten een verslag hebben uitgebracht over de aandelen van deze zakenreisspecialist met een koopbeoordeling en een koersdoel van $ 23,65. Volgens de notitie heeft de makelaar de stap gezet vanwege een combinatie van zijn aantrekkelijke waardering en zijn overtuiging dat Corporate Travel Management met de minste tegenwind kampt onder reisgenoten. Het vermoedt ook dat zijn winsten sneller zullen aantrekken dan zijn rivalen dankzij zijn sterke binnenlandse activiteiten en zijn blootstelling aan een herstellende Amerikaanse markt via recente overnames. De aandelenkoers van Corporate Travel Management wordt maandag verhandeld op $ 21,48. Het beste aandelen app is overzichtelijk.

 

Telstra Corporation Ltd (ASX: TLS)

Een andere notitie van Morgan Stanley onthult dat de analisten hun overwogen rating en het koersdoel van $ 4,00 op de aandelen van deze telecomgigant hebben behouden. De makelaar merkt op dat rivaal Optus zich meer richt op winst dan op groei van het aantal abonnees. Het ziet dit als een groot positief punt voor Telstra en merkt op dat het zijn standpunt ondersteunt dat de Australische mobiele markt binnenkort te maken zal krijgen met prijsstijgingen. Morgan Stanley verwacht dat dit de komende jaren zal leiden tot een verbetering van de ARPU in de mobiele activiteiten van Telstra. De aandelenkoers van Telstra wordt vanochtend verhandeld op $ 3,54.

 

Vraagt ​​u zich af waar u nu $ 1.000 moet investeren?

Als beleggingsexpert Scott Phillips een aandelentip heeft, kan het lonend zijn om te luisteren. De vlaggenschip Motley Fool Share Advisor-nieuwsbrief die hij al meer dan acht jaar beheert, heeft tenslotte duizenden betalende leden voorzien van een verdubbelde, verdrievoudigde of zelfs meer aandelenselectie. Aandeel air france is verkocht.

 

Scott heeft zojuist onthuld wat volgens hem de vijf beste ASX-aandelen kunnen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Deze aandelen worden verhandeld tegen bijna spotgoedkope prijzen en Scott denkt dat ze op dit moment geweldige aankopen kunnen zijn.